Outfit | Casual teddy.

Outfit, Casual, teddy coat, H&M trend, look, personalstyle,

Outfit, Casual, teddy coat, H&M trend, look, personalstyle, Outfit, Casual, teddy coat, H&M trend, look, personalstyle, Outfit, Casual, teddy coat, H&M trend, look, personalstyle, Outfit, Casual, teddy coat, H&M trend, look, personalstyle, Outfit, Casual, teddy coat, H&M trend, look, personalstyle, Outfit, Casual, teddy coat, H&M trend, look, personalstyle, Outfit, Casual, teddy coat, H&M trend, look, personalstyle, Outfit, Casual, teddy coat, H&M trend, look, personalstyle, Outfit, Casual, teddy coat, H&M trend, look, personalstyle, Outfit, Casual, teddy coat, H&M trend, look, personalstyle, Outfit, Casual, teddy coat, H&M trend, look, personalstyle,

Wearing | Jas: H&M Trend / Trui, broek en schoene: H&M / Sjaal: Hema /

Daar is die weer de teddy beer.. :p grapje haha maar het is wel een beetje zo! Sinds ik deze jas in mijn bezit heb houdt hij mij bijna elke dag warm 🙂 en ohh wat is hij fijn! Dit keer op een hele casual manier trouwens want ik moest werken die dag.

Maar hey dit is wel de realiteit en hoe ik mijn outfits draag. Jullie weten ondertussen allemaal wel dat ik een sportieve casual stijl heb. Plus het feit dat men jas toch echt wel een statement is en deze outfit prima geschikt maakt om hier online te komen!
Dit is toch wel een beetje mijn manier van jullie inspireren, soms zie ik veel fashion blogs en dan denk ik welles oh ik wil ook hakken en dit en dat. Zodra dan de realiteit mij weer raakt denk ik nee dat is helemaal niets voor mij dus laat maar haha.

Soms wordt je toch wel wat beïnvloed door de social media en andere bloggers, en dan denk je welles doe ik het goed en zal het wel leuk zijn voor jullie. Maar uit eindelijk kan ik dan tegen mij zelf zeggen Annora doe gewoon lekker je eigen ding en inspireer mensen op die manier. En ik hoop dan altijd maar dat jullie dit leuk vinden ;)!

Nou blabla. genoeg over dat, nu nog even terug komend op de outfit! Want ik heb een nieuwe sjaal haha deze komt van de HEMA. Super zacht. warm en wel echt een heel fijn kleurtje. Hij matcht goed bij men jas dus die combi ga je vast ook nog wel wat vaker zien!

Zo heel verhaal zeg! Hoe denk jij er over en wat vind je van de look?
XX Annora