About

About, 1310bynora, Annora Klappe

About 1310bynora, mijn eigen plekje op het web!

Dagelijks wordt er een nieuw artikel geplaatst zo vind je hier wekelijks nieuwe outfits in mijn eigen stijl, fashion inspiratie, en daarnaast deel ik eigenlijk van alles wat ik jullie wil vertellen of laten zien!
Een plekje van mij om jullie te inspireren met dingen die ik super leuk vind en met dingen die ik mee maak!
In de 3 jaar dat 1310bynora nu bestaat hebben we al heel wat leuke dingen beleefd en blijft de site groeien.

En wie is die meid eigenlijk achter 1310bynora?

Nou dat ben ik Annora Klappe een jonge vrouw van 27 jaar (11-07-1989)! Samen met mijn vriend en onze diertjes Xiam en Damon woon ik dicht bij Leeuwarden, in Friesland dus!
Bloggen is mijn grote hobby! Fotografie wat daar een beetje bij hoort ook.
Daarnaast ben ik graag buiten, lekker wandelen met de hond en bezig in de tuin vind ik heerlijk, maar ook lekker samen met mijn vriend ( Die ook bijna al mijn outfit foto’s schiet!) chillen is een van de dingen waar ik ontzettend van hou!

 

Heb jij nou nog vragen of wil je informatie hebben dan kun je mij altijd een mailtje sturen naar:

1310bynora@gmail.com