Long time, No see! Tijd voor een update

Even een update vanuit mijn kant! Jeetje Annora dat werd wel eens tijd. Well momlife kicked in hard. En de update van wordpress Damm ik snap er niets van haha.

Tijd, druk hebben ? nee zo noem ik het niet. Ik heb mijn hoofd bij andere dingen. Dingen die belangrijker zijn als het Online.

Onze mooie dochter, de zorg voor haar waar ik vol op van geniet zodra ik kan en niet hoef te werken. De Honden en de kat, onze dieren zijn nog steeds net zo belangrijk en daar steek besteden we dagelijks samen met Hailey veel tijd in! En natuurlijk mijn man, zijn bedrijf zijn werk en er voor hem zijn als hij thuis is! Allemaal dingen die voor 100% heel belangrijk zijn en waar ik van geniet.

Mis je het bloggen niet? Ja, ik begin het te missen! Maar niet zoals ik het deed. Vooral het schrijven begin ik te missen. Dan denk je misschien oke hoe dan want zoveel schreef ik niet bij mijn posts haha. Maar goed ik mis het bloggen wel de creativiteit en het plekje voor mij!

Nu mis ik de outfit foto’s niet, ik denk dat dit niet meer iets is waar ik me prettig bij voel dit was al minder maar nu zie ik het niet meer zo gebeuren nog. Misschien straks wel als ik me weer helemaal zeker voel met wat ik draag hoe ik dat draag en hoe ik eruit zie!

Juist nu neig ik naar iets anders. Ik wil graag meer met fotografie gaan doen, mijn grote hobby. Ik ben nog niet waar ik wil zijn. Wat ik al wel weet is dat 1310bynora zal gaan veranderen. Deze blog blijft bestaan maar ik ga terug naar de basis. Waarschijnlijk met een nieuwe naam maar daar denk ik nog even over na!

Any way, deze update was wel even nodig! En wil je nou graag wat meer van mij zien op wekelijkse basis, op instagram ben ik het actiefste en daar deel ik zo nu en dan ook stories ;)! Je kunt me vinden onder @annorahoekstra

Een fijne avond en tot snel! Want geen plekje meer op het web is geen optie 😉

Liefs Annora