Outfit | We zijn op de helft!

 

 

 

Yess! We zijn op de helft :)! En natuurlijk moet dit even vast gelegd worden in een outfit post!

20 Weken zwanger van ons kleine meisje! En het buikje begint wat meer een buik te worden! Zo bijzonder en zo gek allemaal, het idee dat hier straks een klein meisje bij ons is begint telkens meer te wennen en ik heb er zo’n zin in!! Wat gaat de tijd snel zeg! Nog maar een keer zolang en de kleine meid is er al.

Ook wordt ik weer wat meer geïnspireerd om leukere outfits aan te trekken *Pinterest is men beste vriendin ; )* die toch in mijn eigen stijltje vallen, sportief en chill met een twist.

Hoewel ik nog steeds zo moe ben en best wel veel kwaaltjes en dingen heb, denk ik wel dat je met make up en een leuk outfitje jezelf veel goed kan doen. Daar wordt ik oprecht blij van in de ochtend en het geeft je dagje toch een soort boost!

Het shirt wat ik draag is een nieuwe van Supermom, gekocht in de sale en hij zit heerlijk een heel zacht stofje die gewoon lekker mee rekt!

De legging is van H&M dit is geen mama legging of iets ik sla hem gewoon een paar keer om bij de middel. Dan draag ik mijn all time favorite Vans en een Teddy jas van de C&A!

De sjaal is een oudje van pieces. Super cozy en warm is deze en dat mag ook wel want ineens is het weer veel kouder buiten!

 

Wat vinden jullie van de outfit?

Liefs Annora!