Outfit | Nieuw en roze!

 

Tijd voor een nieuwe outfit met een 2 van mijn nieuwste items! En yes Roze it is ; ) mijn nieuwe vest en een echte Musthave als je het mij vraagt!

 

 

Deze knit is echt super mooi en super comfy! Lekker warm maar ook perfect om op een niet zo’n koude dag te dragen als jasje ofzo. Ik heb dit super leuke vest van My jewellery en samen met dat vest ook mijn nieuwe tas!

 

Hier nog even in zijn geheel <3 Zo leuk met dat sjaaltje om het handvat! En deze kan je er ook afhalen mocht je dit niet mooi vinden!

Met tasjes is zwart eigenlijk altijd goed! Al een hele tijd wou ik graag een nieuw tasje, en ik houd van kleine tasjes maar heb nog genoeg ruimte om al men zooi hierin te verslepen. Dit is een klein tasje maar niet heel klein er zit behoorlijk wat ruimte in! Zo heb je 3 vakken 2 zonder rits en eentje met rits dat is het grootste vak hierin zitten dan ook nog weer 2 vakjes waar je bijvoorbeeld je mobiel kan laten en nog zo’n klein ritsvakje!

Ruimte genoeg dus en ja ik ben echt super blij men men Classy scarf bag , Je vindt deze ook nog in andere kleuren ook eentje in roze die ook echt amazeballs is hihi :)! Natuurlijk hebben ze nog veel meer leuke musthaves en kleding online staan! Zeker de moeite waard een kijkje te nemen!.

 

Het vest en de tas komen dus van My-jewellery het shirt is een oudje van de H&M Men, De broek is van H&M mama , en de sneakers zijn van topshop, de muts is trouwens ook van de H&M!

 

Wat vinden jullie van deze combinatie? En van mijn nieuwe items?! Let me know!

Liefs annora!