Review | Paula’s Choice Resist Anti-Aging C15 Super Booster

Het is al een tijd geleden dat ik deze booster mocht ontvangen van de dames bij mooi the agency! En vanaf dat moment ben ik hem gaan testen!

Ik wou het de tijd geven, mijn huid reageert namelijk soms zo gek op dingen en wou hierbij gewoon zekerheid want het leek mij echt een goed product! Nou is natuurlijk de vraag of ik dat nog steeds denk?

 

 

 

Wat zegt Paula’s choice zelf over de booster?

De Amerikaanse bestseller waar Nederland al zolang op wacht, komt eindelijk naar Nederland!
De Resist Anti-Aging C15 Super Booster is nu al dé launch van 2017. Letterlijk een super
boost voor de huid, alleen of in combinatie met een serum of dagcrème. De booster zit vol
vitamine C: een super krachtig ingrediënt dat veel voordelen voor de huid met zich meebrengt!
Zo verheldert het een doffe huid, beschermt het de huid tegen ontstekingsreacties en
milieuvervuiling en ondersteunt het de werkzaamheid van een zonneproduct.

Goed geformuleerde producten met vitamine C zorgen ervoor dat de huid er langer jong en fris uit
blijft zien. De C15 Super Booster voelt zo vloeibaar als water en biedt optimale hydratatie van
je huid. Daarnaast zorgt het voor een egale teint. Het gaat zichtbare tekenen van
huidveroudering tegen en zorgt voor een stevige, zachte en stralende huid. Deze booster is
gemaakt om het beste uit iedere huid te halen!

‘Now, the skin can be replenished with Vitamin C and other proven antioxidants for an antiaging
solution to supercharge your skin’’, aldus Paula Begoun.

De speciale formule bevat onder andere een sterk geconcentreerde vorm van vitamine C en
krachtige antioxidanten en huidherstellende ingrediënten; een veelbelovende combinatie
voor geweldige resultaten! Het vervaagt donkere vlekjes en laat de huid stralen. Rimpels en
fijne lijntjes worden verzacht en de huid wordt intensief gehydrateerd. Daarnaast versterkt
het de huid zodat het beter bestand is tegen invloeden van buitenaf. Met deze Super Booster
is je huid klaar voor weer een nieuwe dag!

 

 

Dan denk je toch direct Juist dit moet ik hebben?!

En ja dat denk je toch wel echt goed! Want ja ik heb hier echt wat aan! En vind het een product die het waard is om te gebruiken, en zo heb ik dat gedaan en doe ik dat nog steeds elke dag!

Echt een goed product met fijne werkzaamheden. Natuurlijk heb ik in de test periode ook een week even niet gebruikt.

En ja dan merk je gewoon direct verschil, mijn huid is met de booster veel meer zuiver en ik had totaal geen velletjes. Een paar dagen geen gebruik leverde mij direct weer wat meer onzuiverheden op! waardoor ik zeker weet dat dit product me helpt die tegen te gaan!

De Booster zit vol goeie producten en is voor iedere huid geschikt om te gebruiken. Dus ja zelfs mijn gevoelige huid kan hier tegen! Enneh nu ik wat ouder wordt vind ik het ook wel prettig om vroeg te starten met Anti-Aging, want juist als je vroeg begint kun je je huid goed hiervoor behoeden!

De Hoofdingrediënten van de Super Booster:

– Vitamine C: vervaagt donkere vlekjes, zorgt voor een egale teint en een
stralende huid.
– Antioxidanten (vitamine E + ferulinezuur): helpen de huid te beschermen
tegen zonneschade en milieuvervuiling.
– Hyaluronzuur: helpt de vochtbalans van de huid te herstellen en laat de huid
er steviger uitzien.

 

 

Je kan de booster zo aanbrengen op de huid, maar je kan er ook voor kiezen om het te mengen met je dag creme of serum!  Ik zelf breng het puur aan. Het is heel waterig dus ik doe het in de palm van mijn hand en dan druk ik het zeg maar op men gezicht gewoon kloppend met men handen. Daarna gebruik ik mijn dagelijkse creme! Voor de avond doe ik het zelfde maar dan gebruik ik mijn nacht creme.

De Paula’s Choice Resist Anti-Aging C15 Super Booster bevat 20 ML en de advies prijs is €53,00

Dit is natuurlijk een hele smak geld maar als je ziet hoelang je gebruik kan maken van zo’n flesje is dit niet veel! Ik gebruik het nu al meer dan 2 maand en het lijkt nog steeds of is er bijna niets uit. Het is ontzettend zuinig in gebruik voornamelijk omdat je maar 2 a drie drupjes nodig hebt!

 

Zou ik dit product aanraden?

Een grote Ja en kleine Nee, Ja omdat het echt goed bevalt en voor de vrouwen die graag wat meer uitgeven aan beauty producten is het zeker een grote aanrader. Ik ben heel tevreden met het product en gebruik het graag, maar het is ook een duur product om zo even aan te schaffen en heb je dit niet dan zijn er ook veel andere opties!

En hoe denken jullie er over zou dit iets voor jou zijn?

Liefs Annora!