Outfit | Zwart wit en een beetje grijs!

 

 

 

Een nieuwe outfit met Zwart wit en een beetje grijs en ook nog een heel klein buikje 😉 Dat is even wennen zeg.

Vooral in het begin rond de 11e week voelde ik me meer zo van hmm buik? gewoon wat dikker of baby? Nu is dat wel anders nu is het echt een baby buikje en dat is zo vreemd om te zien bij jezelf! Volgende week staat er een nieuwe echo gepland hier hebben we de geslachtsbepaling #cantwait!! Ben zo benieuwd! En ben ook wel benieuwd wat jullie denken? Een jongen of een meisje?  Voor nu doe ik nog steeds heel rustig aan, snel misselijk en heel snel moe.. maar we hebben het er voor over <3

 

De outfit die ik draag is zoals bijna elke outfit lekker comfy, een flared pants van de Topshop super fijn dit broekje en prima met een groeiende buik! Ook de lengte is zo fijn, eindelijk eentje die tot de grond komt! Daar boven een oudere trui van vila. En mijn nieuwe Jas van twintip! De sneakers zijn van K-swiss enneh gelukkig zien die er nog super wit uit op de foto’s want in t echt zijn ze dat nie zo haha :P.  De sjaal is al een oudje!

 

Wat vinden jullie van deze outfit? Enneh vergeet niet even mee te denken jongen of meisje? Ben benieuwd naar jullie gedachte!

Liefs Annora