Outfit met men kleine buikje!

Zo de eerste zwangerschapsbroek is binnen en zo een paar nieuwe items voor in de kast die ik scoorde bij de H&M sale! Het is zo verleidelijk dat online shoppen, ik had heel wat besteld maar ook de helft is weer terug gegaan, te klein, te groot, niet mooi, hmmm dit weet k niet. Juist ik moet nog even een beetje aan mijn kleine buikje wennen! Gelukkig is er veel keuze online in de zwangerschapsmode!

Nu is het voor mij niet heel moeilijk want ook toen ik niet zwanger was droeg ik al vaak oversized truien en leggings de ultieme chill style past bij mij en is ook een beetje mijn stijl! Maar jup er is een maar. Nu het buikje begint te groeien is het soms ook wel leuk dat hij zichtbaar is. Een wat strakker shirtje is dus ook wel super leuk 😛 Wel met een lekker comfy vest erbij :).

Wat draag ik nou precies : Het vest is uit de gewone collectie van H&M, het shirtje en de broek zijn beide H&M Mama, de schoenen zijn al wat ouder van Anna field de sjaal is ook een oudje!

Wat vinden jullie van de look en van het kleine buikje 😉 ?

Morgen hebben we de echo ik ben al best wel zenuwachtig! Hopelijk ligt ons babytje goed en kunnen we zien wat het gaat worden! Heb er zo zo zo zin in! Keep you posted natuurlijk ;)!

Fijne week allemaal!

Liefs Annora