Outfit | Lookje met glitters!

 

 

 

Het is even geleden dat er een look online is gekomen! Maar deze vond ik te leuk om niet te delen ik bedoel glitters zijn altijd leuk 🙂 Lekker thuis in de stoel met de honden op nieuwjaars dag!

En ineens dacht ik foto momentje 😉 Dus zo gezegd zo gedaan en hier dan het resultaat! De laatste tijd ben ik best wel eentonig met mijn lookjes, want ja dat heb je dan als je buik groeit en je broeken ineens niet meer passen enzo! Gelukkig ben ik groot fan van leggings en heb ik die wel. Maar een goeie broek moet ik nog even scoren en zo ook wat nieuwe tops!

Anyway ik draag hier een trui van de H&M een legging van Even & Odd die ik bestelde bij de Zalando de schoenen zijn van Topshop en de sjaal is van C&A vorig jaar!

Wat vinden jullie van mijn lookje met glitters?!

Liefs Annora