Outfit | Streepjes en leopard!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat ik draag | Trui: Van vorig jaar Zara / Broek: Online boutique / Sneakers: Vans / Sjaal: Oudje /

 

Daar was ik weer! En dit keer niet heel normaal maar lekker uitgesproken in men leopard broeki ;)! Ik combineerde hem met een trui van de Zara, deze heb ik vorig jaar gekocht en is nu alweer een favorietje, hij is leuk iets langer en lekker zacht :)! Voldoet dus aan alle eisen!

Het was wel pretty koud buiten toen we deze outfit schoten! Straks in de strenge winter winter gaat dit broekje niet meer aan hoor veelte koud haha!

Nu is het alweer Vrijdag en is het voor mij al lekker weekend! Mijn man moet vandaag en morgen nog even knallen maar dan hebben we zondag lekker vrij!

Leuk he dat ik letterlijk typ * mijn man * haha 😛 Het is alweer 4 weken geleden, wat wou ik graag dat het vandaag nog steeds was het was zo mooi hihi. Een hele fijne herrinering om elke keer weer aan te denken :)!

Nou voor jullie allemaal een goed weekend alvast! Geniet ervan en hopelijk wordt het weer een beetje goed!

Liefs Annora!