Outfit | Mijn nieuwe Timberland boots!

 

Goodday allemaal! Vandaag weer eens een nieuwe outfit post, en dit keer met mijn nieuwe Timberland boots! Deze heb ik via Onlybrands.nl gekregen om te reviewen en ik wil hun dan ook super bedanken! #zezijngeweldig! Kijk je mee?

 

 

 

Nu zijn het natuurlijk wel de Timberland boots en om die te stijlen moet je wel even goed nadenken hoe! Het kan natuurlijk heel goed uitpakken maar ook slecht en daarom vind ik deze boots ook zo vet!
In deze look heb ik ze casual gestyled, een normale dag een fijne warme outfit en een stoer broekie.

Aller eerst even over Timberlands! Het is een merk die natuurlijk best wel bekend is en vooral met de premium boot stelen ze de show. Daarnaast verkopen ze nog veel meer verschillende soorten schoenen die ook allemaal wel een beetje anders zijn en toch wat stoer!

Nog iets waaraan het merk zich kenmerkt is kwaliteit! Leer, robust, stevig, een goede zool en in sommige gevallen waterdicht garantie. Net als met die van mij!

 

De schoenen die ik hier draag zijn de timberland 6″ Premium boot in de kleur Rust Waterbuck. En ja eigenlijk voldoen ze precies aan mijn verwachting. Een super stevige schoen met een goeie zool die prettig loopt en waar je ook zeker een groot stuk op kan wandelen. En ook wel fijn, geen blaren voor bassie :P. Wauw want normaal heb ik toch echt altijd met stevige boots blaren en gelukkig bij deze helemaal niet!

Ik kan niet wachten om wat meer outfit’s met deze boots te gaan stijlen! En natuurlijk heb ik dat al wel gedaan maar deze nog niet vast gelegd. Zo ben ik ook al helemaal fan van de boots gecombineerd met een strakke legging en een oversized trui dus die zal ook snel volgen :)!

 

Wat vinden jullie van mijn outfit en van de nieuwe schoenen?

Ben jij nou ook fan van het merk dan vind je hier nog meer verschillende soorten Timberlands!

Liefs Annora!