WLTW | Liefde voor Leggings!

WLTW | Liefde voor leggings

 

Ik denk dat het niet een geheim is voor jullie maar voor als je het nog niet wist. Ik draag het liefste elke dag een legging. HOE DAN? Ik ben er gewoon gek op.

Juist en dat is natuurlijk niet zomaar ontstaan. Een legging is super comfortabel heeft nergens een drukkend effect maar zit toch mooi strak om je benen heen.

Het probleem waar ik met veel jeans tegen aan loop. De knie zone noem ik het, door de dag heen verergert mijn pijn in de knieën en dan wil ik altijd het liefste snel mijn spijkerbroek uit doen haha. Het zit dan vervelend en drukkend en ja dan ga je opzoek naar opties die beter bevallen!

En dat zijn dus leggings, niet alleen strakke maar ook flares #loveit en als ik dan toch echt voor een jeans ga dan is het eentje met heel veel stretch *die zitten bijna net zo als een legging haha*.

Dus ja dat is mijn verhaaltje over de legging :P. Ik ben nu nog op zoek naar een super leuke voor de kerst misschien iets glitterigs ofzo? en een leuke sweater erbij? Juist mijn stijltje kennen jullie wel maar gelukkig kun je daarmee ook eindeloos combineren.

Vandaag even een inspiratie look met een legging, want juist daar haal ik mijn inspiratie weer vandaan!

Wat vinden jullie van de combinatie en van de legging in het algemeen?

Ohja ook belangrijk. Ik hou natuurlijk niet van die doorschijnende dingen enz en draag t liefst men legging met iets wat over mijn billen valt of wat totaal niet doorschijnt 😉

 

XX Annora