Trouwen | Nog maar 1 weekje!

 

Nog 1 Weekje!

Like hoor dan nog maar een weekje! Wauw bijna bijna! Wat heb ik er zin in zeg! Al men gedachtes gaan naar de bruiloft het regelen het bedenken hoe het zal zijn. Naar de manier waarop we foto’s moeten maken naar de decoratie naar alles er omheen. Maar vooral naar mijn aanstaande man!

Ik kan niet geloven dat het dan eindelijk als we 10 jaar samen zijn zover is. Dat ik Edwin mijn vriend voortaan mijn man mag noemen ;)!

Ja want zo toevallig is dat niet hoor! Vroeger wou ik altijd trouwen ik zei het vaak maar altijd kreeg ik zoiets terug van nou hoeft van mij niet persee hoor. Ik denk dat vrouwen daar toch altijd net wat anders over denken. Uiteindelijk ben ik wel mee gegaan in de gedachten van nou hoeft niet persee en dus heb ik het naast me neer gelegd toen en had ik nooit maar dan ook nooit verwacht dat Edwin en ik zouden gaan trouwen! Voor altijd samen is sowieso toch een feit waarvan ik zeker ben!

Zelfs toen hij over de dijk kwam met een bos rozen in de armen ging bij mij nog steeds geen belletje rinkelen, ik maakte er zelfs een foto van haha. Want nee ik verwachte het niet. En dat maakt het juist zo bijzonder voor mij dat hij het juist wel heeft gevraagd! Met die bos rozen, met die mooie ring op de knieën en ook nog op het mooiste plekje bij papa <3. Dan was hij er toch een beetje bij, zo lief!

En nu dan naar maanden wachten en na al het voorbereiden is het nog maar 7 daagjes wachten. Hij in het pak ik in mijn jurk, familie erbij! Spannend hoor. Wat zal die van mijn jurk vinden gaat heel vaak in mijn hoofd rond ik hoop zo dat hij het mooi vind haha!

 

Eventjes een oude foto erbij <3 ! Kijk Damon dan, zo klein nog haha! 

 

Alles is verder geregeld! Het enigste wat we nog moeten is de locatie versieren en die dingen! maar die kunnen pas in deze dagen!

Ik kan niet wachten!! Bijna bijna en dan zeg ik JA. Tegen mijn alles <3

Keep you posted! Liefs Annora