Outfit Throwback! Vorig jaar september!

Outfit, white, black, oversized, style, 1310bynora, Annora Klappe

 

 

Outfit, purple leggings, style, look, 1310bynora, Weekend mood, outfit, style, personalstyle, 1310bynora Outfit, Annora Klappe, sporty, 1310bynora, personal style, look Simple, look, style, outfit, fashion, 1310bynora Outfit, style, sneakers, chill, oversized sweater, 1310bynora Outfit, purple leggings, style, look, 1310bynora, Outfit, personal style, 1310bynora, casual, look,

 

Heey allemaal, het was weer eventjes wat stiller op de blog, pfiew die vakantie en het mooie weer! Dan is het internet en alles ineens niet meer zo interessant hoor. Men blog betekend heel veel voor me, maar soms heb je even wat tijd voor jezelf nodig!

Vandaar dat de artikels de laatste tijd wat onregelmatig zijn, ik zit even niet in de blog flow 😛 maar doe mijn best om het weer wat op te pakken! Want niet bloggen is ook niet een mogelijkheid haha!

En dus dacht ik, even wat inspiratie zoeken op mijn eigen blogje in plaats van bij anderen :P!

Wat vinden jullie van deze throwback? Deze looks komen allemaal uit september 2016 je kan onderaan het archief vinden van mijn blog!

Een fijne dag allemaal! XX Annora