Outfit | The sweater back on track!

 

 

 

Wat ik draag | Trui : Oudje / Broek: H&M / Sneakers: K-Swiss /

Juist, misschien niet heel leuk misschien ook wel. Maar de sweater kan soms weer aan! Ik vind sweaters geweldig dus geen probleem. Maar die kou blegh dan liever een t-shirt en zon haha!

De outfit is vrij simpel een oude highwaisted broek van de h&m men witte K-swiss sneakers en een super oude trui! Hij is eigenlijk al een beetje verwassen, maar ik vind hem nog zo leuk duss draag ik hem nog lekker :P.

Een fijn weekend allemaal! Liefs Annora

 

 

 

  • Vanessa

    Wat een leuke sweater! Mooie sneakers ook X

  • Tjitske

    Nou het is nog steeds erg leuk hoor mooie sportieve combi. Kan inderdaad weer aan herfst is weer in het land

  • Annabel

    Yes I am happy to!! Prachtige outfit vooral je oudje shirt machtig ik vind hem super gaaf en je ziet niet dat het een oudje is en dan die legging met sneakers je hebt me weer blij gemaakt met deze mooie outfit!!! Ook een fijn weekend met je Edwin Damon en Xiam. Lekker genieten doe doe.