Outfit | Leopard Pants!

 

 

 

Yes finally, na een hele tijd zoeken kwam ik een betaalbare leopard pants tegen met flares! Dit bij een boutique uit Dokkum genaamd diva mode! Even zoeken dus maar dan eindelijk een broek met leopard print! En die moest natuurlijk zo snel mogelijk aan! Hoewel ik deze posts natuurlijk in plan had ik hem dus vorige week al aan!

Weer lekker chill met een shirt en een warm vest wat nu wel mag aangezien het niet meer zo warm is hiero! en daaronder witte sneakers!

De broek is dus van Diva mode het shirt van H&M het vest van de Sting en de sneakers van Reebok! 

Hebben jullie allemaal een goed weekend gehad? En wat vinden jullie van deze look?

Liefs Annora!

 

 

  • Tjitske

    Wat leuk, ik wist niet eens dat hier een Diva winkel is, leuk hoor deze combi.

  • Manon

    Zoiets zou ik zelf nooit dragen, maar zoals gewoonlijk staat het jou weer goed.

  • Annabel

    Wat weer toevallig ik heb zon truitje en dus een geheel tijgertje!!! Wat leuk Annora maar ook de trui en Jack het staat je weer erg leuk Noor!!! Ik wens je weer heel veel liefs met je babyhond en natuurlijk Edwin wij zijn de dagen al aan het aftellen voor the happyday!!! Heel heel veel mooie feestgedachten. Veel liefs Teo en Anneke love you.