Trouwen | Sieraden inspiratie!

Outfit, white, black, oversized, style, 1310bynora, Annora Klappe

Trouwen | Sieraden inspiratie!

Afgelopen week deelde ik al een artikel met jullie over onze trouwdag en over de vraag hoe staat het met de voorbereidingen! Vandaag even heel wat anders iets waar ik nog wel naar opzoek moet en dat zijn Sieraden.

Want let’s be honest je wilt een mooi sieraad op je trouwerij die je altijd zal herinneren aan de mooie dag! En een beetje inspiratie is daarom niet verkeerd!

We hebben natuurlijk keuze in kleur das nog best wel moeilijk zeg! Aan mijn rechterarm draag ik vaak goud kleurige sieraden of de rose gold kleurige en aan de linker zilver. Natuurlijk hou ik wel in mijn achterhoofd welke kleur de ring heeft en zal ik uiteindelijk iets kiezen wat er mee matched. Maar zelf een combinatie van zilver en goud of zelfs rose gold en zilver is prachtig! Best wel moeilijk dus.

Er zijn veel merken die eigenlijk alle sieraden in zowel goud als zilver aanbieden, maar ook zijn er merken die dat niet doen. En dan nog merken die ook rose gold verkopen! Ik was op zoek naar een merk die alles verkoopt en zo viel mijn oog op deze sieraden van Swarovski wat natuurlijk heel bekend is hier in Nederland en waar je ook veel van ziet in winkels en op internet. Hieronder zie je mijn favorieten, kwa oorbellen vond ik het allemaal iets te groot.

 

 

Ergens is het misschien toch iets te shiny voor mij, dus opzoek naar iets minder steentjes. De bovenstaande vind ik wel prachtig maar het is misschien niet perfect voor men trouwdag.

Ik blijf even door kijken naar misschien ook wat meer simpele sieraden. En zo kwam ik bij deze items uit van Karma, selected jewels, river stones en meer! Merken die ik zelf wat minimalistisch vindt en daarom juist heel mooi!

 

 

Ook in de armbanden weet ik het nog niet kom ik achter nu ik deze post maak. Want wat zijn er veel en zoveel leuke, ik hou wel van bijvoorbeeld 4 armbanden en dan ook 4 verschillende, maar hoe en wat precies is dan toch nog weer moeilijk! Hier onder nog wat inspiratie voor de armbanden!

 

 

Zo dat was een hele lijst! Toch best wel moeilijk he! Nou heb ik stiekem natuurlijk niet de meest favorieten hier in gezet want ja Edwin mag dat natuurlijk niet zien haha! Die zullen jullie dus dan ook nog niet zien, pas na 13 oktober 😉

Wat vinden jullie van alle inspiratie? Fijne dag allemaal!

Liefs Annora