Outfit | Summer evenings.

 

 

 

Wat ik draag | Trui: Komt uit een boutique in leeuwarden, weet t alleen niet meer! / Shorts: LTB *zelf kort geknipt* / Sneakers: Vans / Sunglasses: Kruidvat /

 

Okej ik denk dat we het een feit mogen noemen dat ik een nieuwe favoriete zonnebril heb! Want de afgelopen outfits droeg ik hem ook 😉 Hij is super fijn, en het perfecte model alleen zakt ie met het warme weer wel snel van men neus, das een minpuntje dus de zoek tocht gaat nog wel door haha.

Een outfitje die je lekker aan kan trekken als het een wat koelere maar nog steeds warme zomer avond is Summer evenings dus. Een fijne dikke trui gecombineerd met een short. Wat willen we nog meer! Een paar leuke sneakers er onder en laat mij maar lopen hoor!

Wat vinden jullie van de look?

Fijne maandag allemaal! Liefs Annora