Outfit | Near the water.

 

 

 

Wat ik draag | Shirt: Oud van H&M / Shorts: Levi’s Diy / Sneakers: Vans Nieuw! / Zonnebril: Kruidvat /

 

Goeie morgen en happy weekend allemaal! Vandaag een nieuwe outfit eentje die we begin van deze week schoten in Lauwersoog! Near the water is where i am happy! De geur van het water, het gevoel wat het je geeft de wind die waait of de stilte die je hoort. Ik hou hier zo van!

We waren even lekker op pad, opzoek naar wat mooie plekjes! Als je nog nooit in Lauwersoog bent geweest dan is het wel een aanrader! Het is daar gewoon zo mooi :).

De outfit die ik aan heb is lekker stoer, ik draag mijn nieuwe vans sneakers waar ik super blij mee ben! Deze haalde ik in de Sale bij Zalando #Luckyme. Vans zitten eigenlijk altijd direct goed bij mij en dat is natuurlijk wat we willen!

Gaan Jullie nog wat leuks doen van het weekend? Een fijn weekend allemaal, en laat je weten wat jij van deze look vindt?

Veel liefs Annora