Outfit | Baggy summer style.

 

 

 

Wat ik draag | Shirt: Primark / Shorts: DIY levi’s / Sneakers: K-Swiss Hoke heather / Sunglasses: Kruidvat

Yes blote benen weer, en dus ging men favoriete short direct weer aan! Deze heb ik zelf gemaakt het is een broek die van mijn vriend was haha. Maar dus super chill en baggy! Leuk met dit gestreepte shirt vind ik zelf!

Daarbij draag ik mijn grijze K-Swiss sneakers, zo leuk om dan weer eens te dragen. Draag ze namelijk niet heel vaak maar vind ze nog steeds super <3.

De foto’s heb ik zelf gemaakt en daarna bewerkt met een nieuw bewerkings programma, eentje die me iets meer creativiteit biedt kwa kleuren. En ook kun je met filters werken. Ben nu al fan want met filters werken vind ik altijd zo leuk, het geeft de foto’s dan een bepaalde sfeer en daar hou ik wel van!

Wat vinden jullie van de look?

Liefs Annora!