Home Inspiratie!

Home inspiratie, interieur, accessoires, skull, vloerkleed

 

Vandaag even wat Home inspiratie! Nu we de zomer weer wat achter ons gaan laten vind ik het altijd tijd voor een kleine update in huis. Zo kun je een paar nieuwe kussen, en accessoires kopen maar ook kun je een paar nieuwe vloerkleden kopen.

Dit kan al zo’n groot verschil maken, denk aan een zo’n leuk licht vloerkleed van Karwei met die zwarte lijnen erin! De inspiratie voor dit vloerkleed zie je in de onderste collage voor de slaapkamer deze kleden zijn momenteel super populair maar ook wel echt heel leuk!

Maar ook kan je een paar nieuwe kussen op het bed of op de bank doen! En vergeet Planten niet hiermee kun je ook zoveel leuks doen! Op Polyvore kun je perfecte collage’s creëren voor de nodige inspiratie en dus heb ik dat even gedaan!

Hierboven zie je direct een stijl die ik ontzettend waarzweer. Rust en een blauwe tint wat het een beetje vrolijk maakt. Blauw is een kleur die mij altijd wel aanspreekt om in het interieur te gebruiken! Nu moet ik eerlijk zijn dat ik dat zelf misschien ook wel wat meer mag laten zien want momenteel bij ons zelf die je geen blauw en dat terwijl ik het zo mooi vind haha!

 

Interieur inspiratie, zwart, skull,

 

De bank is echt geweldig! Wat een show stopper ik hou daar wel van, en de skull uhgg love it!

Dan verder met een ander thema die wij momenteel wel wat meer toepassen in het interieur en dat is Zwart wit. Nu zie je hier vooral veel meer zwart dan wit.

Omdat eigenlijk bij ons heel veel al wit is richt ik meer op zwart. Ook vind ik dit best wel leuk dat vloerkleed erbij maakt het trouwens ook nog eens helemaal af en er zit een beetje blauw in haha!

 

Home inspiratie, interieur, Vloerkleden,

 

En dan heb je nog de slaapkamer, die kan wel een mooie make over gebruiken zeg :P! En dus heb ik me daar weer gericht op rustige kleuren. Kijk dat bed dan #loveit! Lekker cosy en gezellig, leuk om ernaast te zetten vind ik een poef! En dan het vloerkleed, die maakt het plaatje ook helemaal af! Een mooie lichte kleur weer perfect om een rustige ruimte te creëren!

Ja dat is een projectje waar even aan gewerkt moet worden, ik zit dan al helemaal te bedenken van nou misschien even een kleurtje op de muur, wat plankjes eraan enzo maar het moet altijd even gebeuren:P Door wat inspiratie te zoeken inspireer ik mezelf letterlijk er wat meer werk van te maken haha!

Wat vinden jullie van deze 3 collage’s en welke is jou favoriet? Hou jij van een bepaalde stijl ik ben namelijk heel benieuwd!

Liefs Annora