Outfit | Sunny Red Dress

Outfit, red dress, style, zara, heine schoenen, 1310bynora

Outfit, red dress, style, zara, heine schoenen, 1310bynora Outfit, red dress, style, zara, heine schoenen, 1310bynora Outfit, red dress, style, zara, heine schoenen, 1310bynora Outfit, red dress, style, zara, heine schoenen, 1310bynora Outfit, red dress, style, zara, heine schoenen, 1310bynora Outfit, red dress, style, zara, heine schoenen, 1310bynora Outfit, red dress, style, zara, heine schoenen, 1310bynora

Wearing | Dress: Zara / Shoes: Heine / Sunglasses: Oldie /

Yesss eindelijk weer even een post na een weekje offline time, ┬áSoms hebben we dat gewoon even nodig en de laatste tijd merk ik dat ik liever wat meer offline ben dan online ­čśŤ┬áKomt vast wel weer maar dan weten jullie dat!

Nu even over de look Red dress!

Wat was het een heerlijke dag toen we deze outfit schoten, we zaten lekker aan de dijk bij wierum, het mooiste plekje van de hele wereld voor ons! We komen hier vaak om mijn papa te herdenken, hij ging hier ook veel heen en dat snap ik wel :).
Ik droeg ook voor het eerst in tijden een jurkje en daarbij best wel nette schoenen *i mean breaking news* haha :P!

Wat vinden jullie van de look?

Liefs Annora!