Outfit | Sunny Days

Outfit-rokje-missetam-style-only-vanssneakers

 

Outfit-rokje-missetam-style-only-vanssneakers Outfit-rokje-missetam-style-only-vanssneakers Outfit-rokje-missetam-style-only-vanssneakers v Outfit-rokje-missetam-style-only-vanssneakers Outfit-rokje-missetam-style-only-vanssneakers

Sunny Days!

Wat ik draag | Shirtje: Only / Rok: Miss Etam / Sneakers: Vans / Tasje: Van een boutiqje / Zonnebril: oudje / 

Oef deze look was ik alweer vergeten om met jullie te delen! Ik droeg hem vorige week op een zonnig dagje! Gelukkig hebben we deze week ook weer zonnige dagen 😀 Dus dacht ik die kan heus nog wel online :)!

Al moet ik wel zeggen dat ik die zonnebril bij nader *in*Op zien niet zo coowl vind. Te ligt naar mijn idee haha!

Hebben jullie allemaal een goed weekend gehad? Hier was het vooral druk, het lichaam roept doe eens even rustig aan jow. Dus dat moet ik doen alleen is de week zo maar weer vol gepland!

Ohh en morgen ben ik jarig dat ook nog 😉 haha Vandaag is men lieve tante jarig trouwens! Ze leest ook vaak men blogje! Gefeliciteerd tante Anneke <3 Fijne dag!

 

Een fijne dag allemaal! Liefs Annora