Photography | Mijn foto op Plexiglas!

Foto op plexiglas, Fotofabriek.nl, 1310bynora, review,

Vandaag even een artikel over Fotografie! Niet perse foto’s maken maar wel over mijn foto die ik heb mogen afdrukken op plexiglas in samenwerking met Fotofabriek.nl! Ik was na de bestelling heel benieuwd hoe dit eruit zou gaan zien! De foto die ik heb laten afdrukken zie je hierboven, kijk je mee naar het resultaat op plexiglas?!

De manier van bestellen op fotofabriek.nl vond ik super prettig! Je kan je foto zelfs in de software nog aanpassen en bijsnijden mocht je dit willen. Ook wordt duidelijk aangegeven waar de snijranden zitten etc. Zodra je klaar bent met het ontwerp kun je een voorbeeld bekijken wat een indruk geeft van de grote en hoe het aan de muur zal hangen.

Foto op plexiglas, Fotofabriek.nl, 1310bynora, review,

Binnen 3 dagen was de foto op plexiglas binnen! Dat was zeker snel, het kwam in een kartonnen doos netjes beschermd. Alles is aanwezig om de foto op te hangen en er staat een beschrijving bij!

Ik dacht eerst oh hij is wel wat blauw haha. Niets minder waar want over het plexiglas zit een beschermhoesje die je er even af moet peuteren en dan ineens zie je de foto zo mooi tevoorschijn komen! Zoals je kan zien ben ik gegaan voor een natuur foto! Ik dacht laten we eens wat anders doen, deze maakte ik in Lauwersoog omdat ik de kleuren in de foto mooi vind en het gevoel wat het geeft dacht ik dit is perfect :). En ook op plexiglas is hij prachtig *al zeg ik het zelf*.

Foto op plexiglas, Fotofabriek.nl, 1310bynora, review,

Ja super blij ben ik met deze toevoeging aan ons huisje! Ben jij nou ook benieuwd geworden neem dan zeker een kijkje bij de Foto op plexiglas opties op Fotofabriek.nl! Is plexiglas niet iets voor jou? Ze hebben ook allemaal andere afdruk opties zoals, hout, canvas, tegels, karton noem maar op!

De prijzen variëren per artikel en grote, je ziet hier de afmeting 30×20 voor een prijs van €27,99! Hier zit het ophang systeem bij in en ook de verzendkosten zijn gratis!

Foto op plexiglas, Fotofabriek.nl, 1310bynora, review,

Wat vinden jullie van onze nieuwe aanwinst om het huis weer wat mee aan te kleden :)?

XX Annora