Outfit | Summer sandals

Outfit-summer-springstyle-shorts-sandals-lazamani

Outfit-summer-springstyle-shorts-sandals-lazamani Outfit-summer-springstyle-shorts-sandals-lazamani Outfit-summer-springstyle-shorts-sandals-lazamani Outfit-summer-springstyle-shorts-sandals-lazamani Outfit-summer-springstyle-shorts-sandals-lazamani Outfit-summer-springstyle-shorts-sandals-lazamani Outfit-summer-springstyle-shorts-sandals-lazamani Outfit-summer-springstyle-shorts-sandals-lazamani Outfit-summer-springstyle-shorts-sandals-lazamani Outfit-summer-springstyle-shorts-sandals-lazamani

Wearing | Shirt: Oldie / Shorts: H&M / Sandalen: Lazamani via nelson schoenen / Sunglasses: Polette / Bag: Eternal / 

Oehh summer sun <3 Ik hou ervan en wordt zo blij van dit weertje! En dus trok ik ook direct even mijn nieuwe Sandalen aan die ik jullie gisteren liet zien! Wat zijn ze cute he :). Even wennen hoor zo aan men voeten.

Maar ik vind het leuk en dus zul je ze wel vaker voorbij zien komen! Het shortje is ook trouwens een nieuwig item, eentje fijn voor achterhuis maar hij kan ook wel zo gecombineerd! De kleur vind ik vooral super cute!

Wat vinden jullie van de combinatie? Liefs Annora!

Eng:

Ohh summer sun, i love it! This weather makes me super happy! I showed some new sandals yesterday and because of the lovely weather i thought oh well let’s wear them! It’s something i normally don’t wear but i really like them! So yes you will see them more often i gues! The short is also new, i love this pinkish color! What do you think about the look?