Outfit | Red flared pants

Wearing | Jacket: Twintip / Shirt: H&M / Pants: Bershka / Sneakers: Vans / 

Yes eindelijk weer een up to date lookje online voor jullie! Deze outfit droeg ik gisteren, een knal rode broek AKA Red flared pants stond al lang op men wishlist en ik dacht yes found it. En dus rockte ik deze natuurlijk ;).Wat vinden jullie van de look?

Fijne dag allemaal! Liefs Annora 🙂

Eng: 

Yes Finally a up to date look online for you all! I wore this look yesterday! My bright red pants that where standing on my wishlist for a long time, now i finally found it! And yesterday i was rocking it 😉 What do you think about the look? Happy day everyone! 

  • Tjitske

    Jij staat er maar gekleurd op met deze broek stak mooi ja alles staat jou mooi top hoor

  • Annabel

    Geweldig ik zie me ook nog vroeger lopen in die broeken!! Ja ze zijn weer helemaal in maar hij staat jouw ook zo leuk en dan die combinatie blauw wi shirt en witte sneakers in een woordweer een prachtige outfit top top toppie!!!!