Outfit Inspiration | Denim

Outfit-inspiration-denim-gucci-chanel-style-

Gewoon even wat anders dan men standaard comfort zone. De eerste stappen maakte ik gisteren al met de knal rode broek! Er zijn zoveel dingen die je zo mooi vind maar misschien niet koopt omdat iemand anders het niet mooi vind of mensen op straat je anders zullen aankijken etc.

Je houdt er toch altijd een beetje rekening mee. En nu denk ik schijt aan dat! En dus even wat creatieve inspiratie van een look die ik prachtig vind! De Denim on denim vind ik leuk en die schoenen. Ja ze zijn behoorlijk aan de prijs maar inspiratie hé 😉 Look a likes doen het voor mij ook hoor haha, net als de tas trouwens 😛

Wat vinden jullie van deze combi? XX Annora

Eng: 

A bit different then the normal comfort zone. Yesterday i made the first steps with my bright red pants! There are so many *different things i like* But sometimes you think no don’t get it what would people say our how will they look at me. That kinda thing is stuck in my mind. But i has to stop 😉 WHO Cares you know just wear what you want! So today this inspiration with a different look and yes i love this <3 Love the denim on denim, and those shoes like uhggg, so pretty! 

What do you think about it?

  • Tjitske

    Wat weer kleurrijke items het zal jou allemaal mooi staan vooral de blouse de schoenen en de tas vind ik mooi

  • Annabel

    Prachtige outfit als ik goed in de slappe was zat zou ik het meteen kopen ja zo is het toch!!!! Nu zie je maar zo appart en klasse die schoenen en tas och alles geweldig mooi ik geniet er weer van Annora!!!

  • Vanessa

    Wat een mooie inspiratie! X