Outfit | Boyfriend jeans

Outfit- boyfriend-jeans-style-denim-camo-look

Outfit- boyfriend-jeans-style-denim-camo-look Outfit- boyfriend-jeans-style-denim-camo-look Outfit- boyfriend-jeans-style-denim-camo-look Outfit- boyfriend-jeans-style-denim-camo-look Outfit- boyfriend-jeans-style-denim-camo-look Outfit- boyfriend-jeans-style-denim-camo-look Outfit- boyfriend-jeans-style-denim-camo-look Outfit- boyfriend-jeans-style-denim-camo-look

Wearing | Jacket: Twintip / Shirt: Zara / Jeans: From the boyfriend / Sneakers: Superga / 

Yep, dit is een echte boyfriend jeans hij is namelijk ook echt van mijn vriend haha! Maar omdat hij hem niet meer past heb ik hem maar gepakt :P! Perfect toch voor deze zomer, leuk zo’n lichte baggy jeans.

Wat vinden jullie van de look? Liefs Annora!

Eng| 

Yes this is really a boyfriend jeans, it is one from my boyfriend haha! Since he doesn’t fit it anymore i got took it :P! Perfect for the summer, that light color i love it! 

What do you think about the look?