Outfit | Just sit there and smile

Outfit, style, leggings, chill, comfy, sneakerchick

Outfit, style, leggings, chill, comfy, sneakerchick Outfit, style, leggings, chill, comfy, sneakerchick Outfit, style, leggings, chill, comfy, sneakerchick Outfit, style, leggings, chill, comfy, sneakerchick Outfit, style, leggings, chill, comfy, sneakerchick Outfit, style, leggings, chill, comfy, sneakerchick

Wearing | Shirt: H&M / Legging: Only / Sneakers: Arizona /  Sjaal: J Jayz / 

Gewoon ff lekker in de zon zitten, dat is wat ik zondag ochtend deed. Een best wel chille outfit aan of course. een fijn oversized shirt! En toch even een sjaal aangezien men nek niet zo soepel is de laatste tijd en de wind wel aardig aanwezig was.

En dus dacht ik ach waarom niet even een outfit schieten dat is leuk 😀 En dus ging vriendlief even wat foto’s maken wat hij altijd super goed doet!

Wat vind jij van deze look en foto’s ? Laat t me weten in de comment!

XX Annora