Outfit | Denim Shorts Red sneakers!

Red sneakers, Bristol, 1310bynora, outfit, personalstyle,

H&M shirt, Denim shorts, highwaisted, sneakers, Spring style, look, red sneakers, 1310bynora 1310bynora, outfit, styling, personalstyle, look Style blogger, 1310bynora, outfit, style, Denim shorts, H&M guns n roses shirt, denim shorts, spring style, style inspiration shorts, 1310bynora, outfit, styling, personalstyle, look 1310bynora, outfit, styling, personalstyle, look Outfit, style, 1310bynora, denim shorts, red sneakers, Rode bristol sneakers, Style, blogger, 1310bynora Denim shorts, Red sneakers, Guns n roses shirt, Shorts, red shoes, style, spring look, 1310bynora

Wearing | Top: H&M / Necklace: Hema / Shorts: Oldies from Lovelywholesale / Sneakers: Bristol / 

Mijn denim shorts en de Red sneakers stelen de show hierzo. Naja dat shirt valt ook wel op maar goed haha. De rode schoenen waren men statement in deze look haha! En ja ze komen van de Bristol, hoe leuk en betaalbaar voor een paar sneakers €10 euriess nou dat is toch niet gek!

De denim shorts die had ik al een tijd, ik droeg deze eigenlijk niet zo vaak. Want heel flatterend voor mijn achterwerk is die niet. Het maakt me wel wat breder namelijk maarja ik vind de short zo leuk dus dacht ach wat maakt het uit, gewoon aan doen! Enneh ik kan je vertellen deze zomer gaat ie veel vaker aan want ja hij zit heerlijk en is ook nog leuk en speels!

Wat vinden jullie van de outfit? Laat het weten in de comments!

English | 

Denim shorts and red sneakers are stealing the show ;)! Well the shirt is a bit to but yep i was going for a statement with my sneakers! They are from the Bristol *a dutch clothing store* got these for only €10 nice one hah! The shorts are some oldies i never wore them because they make me look a bit bigger, but i thought wel F** it let’s wear them again! And yes you will see them more this summer since it’s such a funky comfy fit, i love it! 

Well what do you think about this look? Let me know in the comments!