Outfit | Colorful mind.

Outfit, Colorful, Flared pants, Personalstyle, 130bynora, Sweater, Vintage bag,

Outfit, Colorful, Flared pants, Personalstyle, 130bynora, Sweater, Vintage bag, Outfit, Colorful, Flared pants, Personalstyle, 130bynora, Sweater, Vintage bag, Outfit, Colorful, Flared pants, Personalstyle, 130bynora, Sweater, Vintage bag, Outfit, Colorful, Flared pants, Personalstyle, 130bynora, Sweater, Vintage bag, Outfit, Colorful, Flared pants, Personalstyle, 130bynora, Sweater, Vintage bag, Outfit, Colorful, Flared pants, Personalstyle, 130bynora, Sweater, Vintage bag, Outfit, Colorful, Flared pants, Personalstyle, 130bynora, Sweater, Vintage bag, Outfit, Colorful, Flared pants, Personalstyle, 130bynora, Sweater, Vintage bag, Outfit, Colorful, Flared pants, Personalstyle, 130bynora, Sweater, Vintage bag, Outfit, Colorful, Flared pants, Personalstyle, 130bynora, Sweater, Vintage bag, Outfit, Colorful, Flared pants, Personalstyle, 130bynora, Sweater, Vintage bag, Outfit, Colorful, Flared pants, Personalstyle, 130bynora, Sweater, Vintage bag,

Wearing | Sweater: Oldie from sammydress / Pants: H&M / Sneakers: Arizona / Bag: Vintage / Scarf: Zaful / 

A Colorful mind it is, lekker veel kleur! En hoewel ik altijd heel kleurrijk denk zien we dit niet altijd terug in men looks. Maar dit keer dus wel 😉 De laatste tijd herhaal ik vaak zwart grijs wit en beige of blauw.. wat ook top is hoor. Maar zelf denk ik kom op Annora wat kleur is nooit verkeerd :p.

Dus droeg ik mijn super kleurrijke sweater, i’m a dreamer staat er op en ja dat ben ik ook dus klopt helemaal :P. We zochten een plekje om de look te schieten en kwamen hier uit wat helemaal leuk bij men kleding past!

Wel weer genoeg gebrabbeld nu, Wat vinden jullie van deze outfit? Laat het me weten in de comment!

Liefs Annora <3