Outfit | Boy London

Outfit, boy london, sweater, sneakers, highwaisted jeans, vans

Outfit, boy london, sweater, sneakers, highwaisted jeans, vans Outfit, boy london, sweater, sneakers, highwaisted jeans, vans Outfit, boy london, sweater, sneakers, highwaisted jeans, vans Outfit, boy london, sweater, sneakers, highwaisted jeans, vans Outfit, boy london, sweater, sneakers, highwaisted jeans, vans Outfit, boy london, sweater, sneakers, highwaisted jeans, vans Outfit, boy london, sweater, sneakers, highwaisted jeans, vans Outfit, boy london, sweater, sneakers, highwaisted jeans, vans Outfit, boy london, sweater, sneakers, highwaisted jeans, vans Outfit, boy london, sweater, sneakers, highwaisted jeans, vans Outfit, boy london, sweater, sneakers, highwaisted jeans, vans

Wearing | Sweater: Oldie / Jeans: H&M / Sneakers: Vans / Sunglasses: Polette / 

Ohh deze Boy london sweater, long time no see! Wat een oudje is het zeg! Eergisteren was ik ff in de kast aan het sneupen en vond ik deze sweater! Ik dacht leukk die gaat morgen *gisteren dus* aan!

En zo gedacht zo gedaan, een look met de good oldie 😉 En een highwaisted jeans! Weer eens even wat anders zo! Een hele simpele look maar toch ook wel fashionable vind ik zelf!

Wat vinden julle van de outfit?

Liefs Annora!