Outfit | Boy London

Outfit, boy london, sweater, sneakers, highwaisted jeans, vans

Outfit, boy london, sweater, sneakers, highwaisted jeans, vans Outfit, boy london, sweater, sneakers, highwaisted jeans, vans Outfit, boy london, sweater, sneakers, highwaisted jeans, vans Outfit, boy london, sweater, sneakers, highwaisted jeans, vans Outfit, boy london, sweater, sneakers, highwaisted jeans, vans Outfit, boy london, sweater, sneakers, highwaisted jeans, vans Outfit, boy london, sweater, sneakers, highwaisted jeans, vans Outfit, boy london, sweater, sneakers, highwaisted jeans, vans Outfit, boy london, sweater, sneakers, highwaisted jeans, vans Outfit, boy london, sweater, sneakers, highwaisted jeans, vans Outfit, boy london, sweater, sneakers, highwaisted jeans, vans

Wearing | Sweater: Oldie / Jeans: H&M / Sneakers: Vans / Sunglasses: Polette / 

Ohh deze Boy london sweater, long time no see! Wat een oudje is het zeg! Eergisteren was ik ff in de kast aan het sneupen en vond ik deze sweater! Ik dacht leukk die gaat morgen *gisteren dus* aan!

En zo gedacht zo gedaan, een look met de good oldie 😉 En een highwaisted jeans! Weer eens even wat anders zo! Een hele simpele look maar toch ook wel fashionable vind ik zelf!

Wat vinden julle van de outfit?

Liefs Annora!

 

 • Tjitske

  Het mag dan wel niet nieuw zijn maar het is een top outfit hoor, mooi bij elkaar heerlijk sportief.

 • Annabel

  Ik vind het niet simpel maar heerlijk sportief die oldies!!! Het is erg mooi deze combie en staat ook weer zo mooi!! En wat woon je mooi met het grote bos voor de deur ik ben wel eens jaloers hoe mooi jullie daar wonen en dan die lieve Damon kan daar lekker ravotten!!! Veel liefs van mij
  Xxx

 • Manon

  Leuke outfit.
  Ik vind die trui echt gaaf

 • You are so beautiful – Love this look – very casual but nice as well!

  Rica Marie xx
  http://www.LaBellaVitax0x.blogspot.com