Lóccitane peony your lips!

ONZE LIPPEN ZIJN VERZEGELD! DIT IS ONS SCHOONHEIDSGEHEIM…

—–

Bij regen of zonneschijn, zorg ongeacht het weer extra goed voor je lippen

Peony your lips, Lóccitane, lipbalm

1. ROSE NUDE TINTED LIP BALM 4 G Rose nude is de perfecte kleur voor elke gelegenheid. Of je nu naar je werk gaat, wat gaat drinken met vrienden, je dagelijkse boodschappen doet of kiest voor een delicate, elegante look voor een afspraakje, onze L’OCCITANE Rose Nude Tinted Lip Balm is de perfecte keuze. Hiermee realiseer je absoluut de gezonde gloed die we allemaal zoeken!

2. ROSE PLUM TINTED LIP BALM 4 G Rose plum is onze gedurfde tint. Onze L’OCCITANE Rose Plum Tinted Lip Balm is geïnspireerd op de delicate kleur van pioenrozen en geeft je lippen een gezonde, frisse kleur. Of je nu een alledaagse outfit of je little black dress een tikje roze wilt meegeven, op deze kleur kun je vertrouwen. Wees niet verlegen, ga voor stralende schoonheid.

3. RED ORANGE TINTED LIP BALM 4 G Onze roodoranje tint is de meest opvallende van allemaal. Pittig en vurig zijn termen die perfect passen bij deze kleur en als je speelsheid en gepassioneerdheid wilt combineren, is onze L’OCCITANE Red Orange Tinted Lip Balm de kleur die je moet hebben. Je zult zien dat het perfect bij je huidskleur past! 1. 2. 3. 4. 5. ONZE LIPPEN ZIJN VERZEGELD! DIT IS ONS SCHOONHEIDSGEHEIM…

4. ROSE AMBER TINTED LIP BALM 4G Rose amber is de warmste kleur in de collectie. L’OCCITANE Rose Amber Tinted Lip Balm, perfect voor prachtige dagen buitenshuis of een onderonsje met vrienden tijdens een brunch, geeft je lippen een waas van kleur en benadrukt hun natuurlijke schoonheid. Perfect voor een nude look die toch opvalt.

5. TENDER RED TINTED LIP BALM 4 G Tender red is de belichaming van romantiek. Onze L’OCCITANE Red Tinted Lip Balm geeft je lippen een subtiele rode kleur en zorgt dat elke look of gelegenheid vol passie is. Een simpel gebaar maakt het verschil!

Peony your lips, lóccitane,

SCHOONHEID IN DE KNOP

Een pioenroos die tot bloei komt is van ongeëvenaarde schoonheid. Binnen de ontelbare lagen dunne, elegante bloemblaadjes ligt een schoonheidsgeheim verscholen. L’OCCITANE gebruikt pioenroosextract voor een stralende huid met een perfecte teint. De meest waardevolle eigenschap van producten met pioenroos is het vermogen te zorgen voor een smetteloze huid die net zo helder straalt als een zomerdag in de Provence. Net als deze kwetsbare bloem laat de pioenroosvrouw zich in haar leven leiden door schoonheid. Een eenvoudige schoonheid die zich de hele dag openbaart. De pioenrozen die L’OCCITANE gebruikt in haar producten worden gekweekt in de Drôme in het zuiden van Frankrijk. Paeonia lactiflora is al lang geliefd vanwege haar huidverzorgende eigenschappen.

PEONY YOUR LIPS TINTED LIP BALMS COLLECTIE

Rose Nude Tinted Lip Balm 4g € 16,00
Rose Plum Tinted Lip Balm 4g €16,00
Red Orange Tinted Lip Balm 4g € 16,00
Rose Amber Tinted Lip Balm 4g € 16,00
Tender Red Tinted Lip Balm 4g € 16,00

Verkrijgbaar vanaf mei 2017

Persbericht via Mooipr!