Paula’s choice | Resist Omega+ Complex Serum

RESIST Omega+ Complex Serum Een multifunctioneel product, verrijkt met essentiële vetzuren en antioxidanten die de droge huid verjongen en hydrateren.

De Resist Omega+Complex Serum geeft de doffe, vochtarme huid alles wat het nodig heeft. De voedende, geconcentreerde mix van essentiële vetzuren en ceramiden verjongt de droge huid die extra voeding nodig heeft. De ideale, uitgebalanceerde mix van delicate omega vetzuren herstelt de huid tot een mooie, soepele huid en vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels.

Dit serum is een waardevolle aanvulling voor de droge huid die tekenen van vermoeidheid vertoont. Een lichte textuur, met een indrukwekkend resultaat op de huid; het Resist Omega + Complex Serum hydrateert, verjongt en verzacht de huid direct. Dit unieke product kenmerkt zich binnen het Paula’s Choice assortiment door een speciaal geselecteerde mix van essentiële omega-vetzuren uit vlas, chia, passiebloem en linolzuur die effectief de vitaliteit van de huid herstellen.

Het serum versterkt de kwetsbare huidbarrière en geeft de huid een gezondere, jongere uitstraling. Elk huid-identieke ingrediënt in de unieke formule heeft ook een antioxiderende werking waardoor dit product perfect aansluit op andere serums van Paula’s Choice en deze producten en ideale combinatie vormen voor een optimaal resultaat. Het serum is uitermate geschikt voor iedereen die de droge huid met tekenen van vermoeidheid graag een boost wenst te geven.

Het Resist Omega + Complex Serum pakt zichtbare tekenen van huidveroudering aan terwijl het de huid voedt en een stralende, jeugdige uitstraling geeft. Het serum is ook geschikt voor mensen met een gevoelige of zeer droge huid. Gebruik: het Resist Omega + Complex Serum wordt aangebracht na het reinigen, tonen en exfoliëren. 1 á 2 pompjes op het gezicht en de hals iedere ochtend en avond. Gebruik overdag altijd als laatste stap een dagcrème met zonnefilter.

De producten van Paula’s Choice zijn verkrijgbaar via www.paulaschoice.nl en bij geselecteerde beauty professionals