Outfit | Star wars

Outfit, Leggings, sweater, sporty style, comfy style, sneakers, star wars,

Outfit, Leggings, sweater, sporty style, comfy style, sneakers, star wars, Outfit, Leggings, sweater, sporty style, comfy style, sneakers, star wars, Outfit, Leggings, sweater, sporty style, comfy style, sneakers, star wars, Outfit, Leggings, sweater, sporty style, comfy style, sneakers, star wars, Outfit, Leggings, sweater, sporty style, comfy style, sneakers, star wars, Outfit, Leggings, sweater, sporty style, comfy style, sneakers, star wars, Outfit, Leggings, sweater, sporty style, comfy style, sneakers, star wars, Outfit, Leggings, sweater, sporty style, comfy style, sneakers, star wars,

Wearing | Sweater & Legging: H&M / Sneakers: K-Swiss / Scarf: Primark / 

Star wars it is, niet omdat ik ooit een film heb gezien, maar puur om de legging hahaha! Ik vond hem zo leuk met die gezichtjes dat ik deze wel graag wou. dus dat :P. De outfit is lekker sportief en comfy *HOE KAN DAT OOK ANDERS*. Soms denk ik welles misschien zet ik beter geen tekst onder mijn looks. In elke tekst staat bijna comfy 😛 Maarja welkom op 1310bynora wat dat ben ik nou eenmaal!

En nog een lichtpuntje van de dag mijn lieve mama is jarig! De vrouw waar ik zo ontzettend trots op ben en mijn grote voorbeeld, Lieve mama van harte gefeliciteerd! Love you <3

En laten we hopen dat de zon vandaag ook schijnt net als toen we deze look schoten ;)! Fijn weekend allemaal! Liefs Annora