Outfit | Guns N’ Roses

Outfit, Style, Guns N' roses, Shirt, Sneakers, 1310bynora

Outfit, Style, Guns N' roses, Shirt, Sneakers, 1310bynora Outfit, Style, Guns N' roses, Shirt, Sneakers, 1310bynora Outfit, Style, Guns N' roses, Shirt, Sneakers, 1310bynora Outfit, Style, Guns N' roses, Shirt, Sneakers, 1310bynora Outfit, Style, Guns N' roses, Shirt, Sneakers, 1310bynora Outfit, Style, Guns N' roses, Shirt, Sneakers, 1310bynora Outfit, Style, Guns N' roses, Shirt, Sneakers, 1310bynora

Wearing | Shirt: H&M / Pants: Promiss / Sneakers: K-Swiss / Watch: Zinzi / 

Oh wat een zonnige look! Een lichte broek kan zoveel doen! Hij is natuurlijk wel tricky met vlekken en kreukels maar hij is super leuk! Ik combineerde hem met een stoer shirt om de outfit wat cool te houden en daar onder sneakers. Volgens mij is het chill gevoel aardig goed gelukt toch :).

En kijk die gave muur achter me dan, wat een kunst is het toch eigenlijk dat graffiti echt gaaf en lekker veel kleur! Dat maakt je toch blij 🙂

Wat vinden jullie van de outfit? Happy day! XX Annora