Outfit | Denim jacket & White sneakers!

Outfit, Vintage denim jacket, K-Swiss sneakers, Personal style, 1310bynora

Outfit, Vintage denim jacket, K-Swiss sneakers, Personal style, 1310bynora Outfit, Vintage denim jacket, K-Swiss sneakers, Personal style, 1310bynora Outfit, Vintage denim jacket, K-Swiss sneakers, Personal style, 1310bynora Outfit, Vintage denim jacket, K-Swiss sneakers, Personal style, 1310bynora Outfit, Vintage denim jacket, K-Swiss sneakers, Personal style, 1310bynora Outfit, Vintage denim jacket, K-Swiss sneakers, Personal style, 1310bynora Outfit, Vintage denim jacket, K-Swiss sneakers, Personal style, 1310bynora Outfit, Vintage denim jacket, K-Swiss sneakers, Personal style, 1310bynora Outfit, Vintage denim jacket, K-Swiss sneakers, Personal style, 1310bynora Outfit, Vintage denim jacket, K-Swiss sneakers, Personal style, 1310bynora Outfit, Vintage denim jacket, K-Swiss sneakers, Personal style, 1310bynora

Wearing | Jacket: Vintage / Sweater: H&M / Legging: Zara / Sneakers: K-Swiss / 

Daar ben ik weer met een nieuwe outfit! Even een big yeey voor mijn nieuwe camera, dit was de beste beslissing ooit! De foto’s worden zoveel scherper en het maken van de foto’s is ook veel leuker :D!

We gingen dus even foto’s maken, Zaterdag was het weer nog wat frisser en droeg ik deze look! Op weg terug naar huis gingen we langs dit plekje waar ik altijd al eens foto’s wou maken! En zoals je ziet is het gelukt haha! In de zomer of zodra er zon is is het hier altijd wel druk met gezinnen etc, nu was het niet heel mooi maar ik weet zeker dan de zondags hier veel mensen waren haha!

Ik draag hier trouwens ook mijn nieuwe white sneakers van K-swiss, deze schoenen lopen echt zo goed dat ik ze vandaag maar weer aan heb gedaan en misschien morgen wel weer haha! Soms heb je dat met een paar, die wil je eigenlijk dan elke dag wel dragen!

Ik hoop dat jullie een goed weekend hebben gehad en een fijne week tegemoet gaan!

Liefs Annora!