Outfit | Camo and Sunshine

Outfit, classic vans, Style, camo jacket,

Outfit, classic vans, Style, camo jacket, Outfit, classic vans, Style, camo jacket, Outfit, classic vans, Style, camo jacket, Outfit, classic vans, Style, camo jacket, Outfit, classic vans, Style, camo jacket, Outfit, classic vans, Style, camo jacket, Outfit, classic vans, Style, camo jacket, Outfit, classic vans, Style, camo jacket, Outfit, classic vans, Style, camo jacket,

Wearing | Camouflage jacket: Twintip / Wit vest: C&A / Shirt & Broek: H&M / Sneakers: Vans / 

Yes een nieuwe outfit! De eerste die we hebben gemaakt met de nieuwe camera :)! De kleuren zijn wel echt super realistisch en bewerken is niet heel erg meer aan de orde kwa licht zo fijn!

Ik draag hier mijn nieuwe zomerjackje! Nu nog met een vest er onder, in de zomer waarschijnlijk zonder vest haha! Wat vinden jullie ervan? Best leuk toch met dat camo printje! Hij is in de sale op het moment en je kan hem Hier vinden! Daarbij zie je ook nieuwe sneakers, naja niet helemaal nieuw want ik heb ze al een tijdje 😛 Alleen heb ik ze nog niet op de foto aan gehad! Dus dat werd ook welles tijd.

En wat is het fijn weer de laatste tijd, dat mag wel zo blijven veel leuker als regen!

Wat vinden jullie van de outfit? Een fijn weekend allemaal!

XX Annora