New in | Oribagu Origami Bag

Oribagy origami bag, Black bulldog, backpack

Een nieuwe tas! En niet zomaar 1, een Oribagu Origami Bag! Wat is het een beauty en wat is hij apart he! Een super origineel item vind ik, dit zie je niet zo vaak toch. En als je goed kijkt dan zul je zien dat het een Bulldog vorm is! Hij is echt te schattig toch! Kijk je mee naar de details en naar meer info?

Oribagy origami bag, Black bulldog, backpack

In samenwerking met Oribagu.com kreeg ik deze tas toegezonden, ik mocht er eentje uitzoeken! Dat was al even een moeilijke beslissing want ze hebben zoveel leuke tassen denk aan een kat, beer, gorilla! En dan ook nog verschillende kleuren en stoffen! Uiteindelijk ging ik voor De Black bulldog tas *Doglover* en wat ben ik er blij mee zeg!

Oribagy origami bag, Black bulldog, backpack Oribagy origami bag, Black bulldog, backpack Oribagy origami bag, Black bulldog, backpack

De details zijn allemaal super mooie en stevig afgewerkt, ook voelt de tas prettig aan hij is niet zwaar maar voelt kwalitatief wel sterk, het is nepleer maar wel een prettig nepleer! Dit moet natuurlijk ook wel stug zijn voor de vormen in de tas!
De rug zak bevat 1 groot vak en een klein vakje wat de neus is! Genoeg ruimte. En wat ik nou zo prettig vind aan de rugzak is dat hij lekker op de rug kan haha!

Je vind deze tas op Oribagu.com en hij heet dus de Black bulldog!

Oribagy origami bag, Black bulldog, backpack

Onder tussen bij het foto’s maken plofte Damon ook lekker neer.. deze moest er even bij, best wel toepasselijk toch met een honden tas 😛 

 

Wat vinden jullie van deze beauty? Ik ben heel benieuwd naar je reactie!
Liefs Annora!

Deze tas is mij toegezonden.

  • Tjitske

    Prachtige tas, wat leuk dat het een vorm is van een bulldog wat een leuk item, en Damon ja dat is een grote schat mooi hoor

  • Aahh ik kon ook niet kiezen haha ! Sowieso een beer maar al die kleuren! Ben uiteindelijk voor zwart gegaan net als jij, dan weet ik dat ik hem vaak ga gebruiken haha! De bulldog is ook super leuk! Is je hond blij met zijn nieuwe bulldog buddy? :p

    Love, Turn it inside out

    • Hahaha echt moeilijk he! Maar ook zo leuk de beer die was ook te cute :)! En idd zwart is altijd goed 🙂