Klaar voor Koningsdag met Etos!

Etos holographic lipgloss en nailpolish, koningsdag

Etos speelt in deze periode super leuk in op de Koningsdag! Met 4 leuke lakjes en een de gave Etos holographic lipgloss in het oranje ben jij helemaal klaar voor Koningsdag. Ik heb deze producten geswatched en deel vandaag de resultaten met jullie!

Etos holographic lipgloss en nailpolish, koningsdag Etos holographic lipgloss en nailpolish, koningsdag

Oranje, rood, wit en blauw op de nagels! Misschien super cheasy, maar als jij naar een leuk koningsdag feest gaat is het natuurlijk helemaal bijpassend en cool! De lakjes zijn goed dekkend en drogen snel op! Een fijne structuur om mee te lakken vind ik zelf, en ook mooi en helder! De witte lak vind ik trouwens goed dekken voor een wit lakje! Daarbij blijven ze 2 a 3 dagen zitten best prima! En dat voor een klein prijsje!

Etos holographic lipgloss en nailpolish, koningsdag

De Etos holographic Lipgloss is natuurlijk helemaal cool met de holografische deeltjes wat een oranje shiny gloed geeft op je lippen! Hij dekt prima plakt niet overmatig veel en is gewoon leuk om te dragen op Koningsdag! Ik zelf ben niet zo van de lipgloss maar toch vind ik dit product best leuk!

Elk product kost €1,99 wat natuurlijk een koopje is!

Wat gaan jullie doen op koningsdag en wat vind jij van de producten? Ga je ze halen voor Koningsdag!?

Liefs Annora

Deze producten zijn mij toegezonden.