ETOS Every body happy!

Afgelopen maand kreeg ik weer een Goodiebox binnen van de ETOS *altijd een feest*! Dit keer met een paar producten uit de Etos everybody happy lijn met de Body producten en skin oils! Hiermee heeft Etos het assortiment uitgebreid en natuurlijk heb ik deze producten voor jullie getest! Vandaag lees je wat ik er van vind!

Hand & Nail cream €2,49

Aller eerst is de verpakking natuurlijk al super aantrekkelijk! Roze en vrouwelijk, leuk! Daarbij ruikt de creme heerlijk en is hij niet duur! Ik gebruik niet altijd handcreme *pure luiheid* maar deze gebruik ik nu wel regelmatig! Doet hij nou veel speciaals? Nee dat niet, wel maakt hij mijn handen lekker zacht en als ik echt droge handen heb en een tijdje de hand creme gebruik is het weg 🙂 Een prima product vind ik zo maar niet heel bijzonder!

Etos body cream gallica Rose €3,99

Een lekker volle bodycream die prettig uitsmeert en echt heerlijk ruikt! 1 Probleempje, Allergie.. mijn lichaam kan er niet goed over en vrijwel een uurtje na het aanbrengen verschijnen de rode vlekken. Helaas pinda kaas maar gelukkig stuurde Etos ook een hypoallergene body lotion op die ik wel goed heb kunnen testen! *zie hier onder haha!*

Tipje van etos!

last van een droge huid? Pas tijdens douchen en badderen tijd en temperatuur aan (dus minder lang en minder heet) om uitdrogen van je huid te voorkomen.

Etos Body Lotion Hypoallergeen €3,29

Zoals ik hier boven al aangaf heb ik deze body lotion goed kunnen testen, ik gebruik hem nu nog steeds en hij bevalt mij goed! Geen jeuk en geen vlekken! De lotion ruikt neutraal en smeert heel fijn uit.
Hij trekt ook snel in de huid waardoor het geen plakkerig zooitje wordt! Ik vind het daarbij super goed dat Etos rekening houdt met een hypoallergeen product, niet iedereen kan tegen geurende lotions met bepaalde stoffen erin! Nou heb ik niet vaak een reactie op een cream of lotion maar bij de bovenstaande wel! Als ik zeker wil weten dat ik nergens last van krijg dan kan ik deze gewoon gebruiken want hiermee zit je sowieso goed!

Een aanrader voor de gevoelige huidtypes!

Swatches!

Van Links naar rechts : De hand cream / Body lotion / Body cream 

Jajoba skin oil 

En dan nog het product waar ik het meest over te spreken ben!

De Etos Almond & Jojoba skin oil €3,99

Ik had niet teveel verwachtingen van dit product want ja een olie voor €3,99 is natuurlijk helemaal niet duur! En dat is nou juist heel positief want ik vind het een hele goeie olie en dat voor zo’n klein prijsje! Dat maakt het echt een winnaar vind ik zelf, hij smeert prettig uit voelt heel zacht aan en brengt door de spray ook makkelijk aan! Wel even opletten waar je het product aanbrengt de spray zorgt ervoor dat de olie ook op de grond komt en we willen natuurlijk niet dat je onder uit gaat haha!
Echt een prettig product die ik vooral op mijn onderarmen en benen gebruik! En straks in de zomer is het natuurlijk helemaal leuk, hij geeft namelijk ook best wel een beetje shine!

De geur is heerlijk en het product ook een echte aanrader!

En dit zijn natuurlijk niet de enige producten die nieuw in het assortiment zitten, bij de Etos winkels vind je het gehele assortiment met allemaal van die mooie verpakkingen!

Welk product lijkt jullie wel wat?

Liefs Annora!