Outfit | Teddy coat & Green pants.

Outfit, Teddy coat, green pants, 1310bynora

Outfit, Teddy coat, green pants, 1310bynora Outfit, Teddy coat, green pants, 1310bynora Outfit, Teddy coat, green pants, 1310bynora Outfit, Teddy coat, green pants, 1310bynora Outfit, Teddy coat, green pants, 1310bynora Outfit, Teddy coat, green pants, 1310bynora Outfit, Teddy coat, green pants, 1310bynora Outfit, Teddy coat, green pants, 1310bynora Outfit, Teddy coat, green pants, 1310bynora Outfit, Teddy coat, green pants, 1310bynora Outfit, Teddy coat, green pants, 1310bynora Outfit, Teddy coat, green pants, 1310bynora Outfit, Teddy coat, green pants, 1310bynora

Wearing | Coat: H&M trend / Sweater: Zara / Pants: Vero moda / Boots: River island / Bag: Gianni chiarini / Scarf: Lovelywholesale / 

Green pants are on ;)! Daar was die al de outfit met mijn nieuwe broek! Yes ik ben er gek op en denk wel dat dit broekje een favorietje gaat worden! Het feit dat hij super trendy is en ook nog eens super comfy zit is natuurlijk een perfecte combo voor mij haha.

De outfit vond ik eigenlijk zelf ook wel heel leuk :p JUP dit zeg ik zelf dus even er over he 😉 Haha de kleuren matchen goed en men schoenen maken maken het stoer. Teddy maakt het lekker warm en ja gewoon goed zo toch?

Wat vinden jullie van de look?
Fijne dag allemaal! XX Annora

  • Tjitske

    Prachtig deze outfit, alles zo mooi bij elkaar kleurend, de broek ja echt mooi hoor , de teddy is een kleur die overal bij past. De tas, en dan de schoenen top.

  • Die jas blijft echt zo leuk he! Had ik hem ook maar gekocht toen 😀

    Love, Turn it inside out

  • Annabel

    Alles is weer perfect vooral die groene broek en die lekkere teddiejas vooral nu het toch weer koud is!! Ik heb veel zin in de lente lekker het zonnetje in!!