Outfit | Masculine

Outfit, 1310bynora, blogger, personal style, sneakerchick, sweater

Outfit, 1310bynora, blogger, personal style, sneakerchick, sweater Outfit, 1310bynora, blogger, personal style, sneakerchick, sweater Outfit, 1310bynora, blogger, personal style, sneakerchick, sweater Outfit, 1310bynora, blogger, personal style, sneakerchick, sweater Outfit, 1310bynora, blogger, personal style, sneakerchick, sweater Outfit, 1310bynora, blogger, personal style, sneakerchick, sweater Outfit, 1310bynora, blogger, personal style, sneakerchick, sweater Outfit, 1310bynora, blogger, personal style, sneakerchick, sweater Outfit, 1310bynora, blogger, personal style, sneakerchick, sweater Outfit, 1310bynora, blogger, personal style, sneakerchick, sweater Outfit, 1310bynora, blogger, personal style, sneakerchick, sweater Outfit, 1310bynora, blogger, personal style, sneakerchick, sweater

Wearing | Sweater: Oudje / Jeans: H&M / Sneakers: Arizona / 

Masculine! Wie herkent deze sweater nog? Ik vond hem dus laatst toen ik mijn kast *weereens* aan het opruimen was! Zo zeg die is echt oud al dacht ik. Maar het is eentje met een hele mooie herinnering dus hem weg doen is geen optie :).

En gisteren dacht ik ineens nou what ever ik ga hem gewoon weer dragen boeie dat ik hem al zo lang heb haha :P.
Ik trok er wel een nieuwe jeans bij aan en nieuwe schoenen! De jeans kocht ik bij de H&M en heb ik ook in nog 3 andere kleuren gekocht. Hij zit mij goed en zit lekker comfy dus dan sla ik direct maar in want het gebeurt niet zo vaak dat een jeans mij lekker zit haha 🙂

Oh en ook was ik helemaal blij dat we weer even tijd hadden een outfitje te schieten! Wat vinden jullie van de look?

Een fijn weekend allemaal! XX Annora