Outfit | Black Puma Basket

Outfit, style, 1310bynora, puma basket sneakers, sooco, fashion

Oh hello new sneakers! Super super blij ben ik met deze Black Puma basket sneakers, eindelijk een mooi paar zwarte sneakers. En vooral belangrijk deze schoenen lopen echt zo lekker, like walking on clouds haha! Vandaag show ik ze aan jullie in men outfit! Deze schoten we van het weekend, wat was het een fijn weertje he! Kijk je mee naar de look?

Outfit, style, 1310bynora, puma basket sneakers, sooco, fashion Outfit, style, 1310bynora, puma basket sneakers, sooco, fashion Outfit, style, 1310bynora, puma basket sneakers, sooco, fashion Outfit, style, 1310bynora, puma basket sneakers, sooco, fashion Outfit, style, 1310bynora, puma basket sneakers, sooco, fashion Outfit, style, 1310bynora, puma basket sneakers, sooco, fashionOutfit, style, 1310bynora, puma basket sneakers, sooco, fashionOutfit, style, 1310bynora, puma basket sneakers, sooco, fashion Outfit, style, 1310bynora, puma basket sneakers, sooco, fashion Outfit, style, 1310bynora, puma basket sneakers, sooco, fashion Outfit, style, 1310bynora, puma basket sneakers, sooco, fashion Outfit, style, 1310bynora, puma basket sneakers, sooco, fashion Outfit, style, 1310bynora, puma basket sneakers, sooco, fashion Outfit, style, 1310bynora, puma basket sneakers, sooco, fashion

Wearing | Cardigan: The sting / Shirt: Sammydress* / Jeans: H&M / Sneakers: Puma Basket* / Necklace: Starharvestjewelry /

De schoenen komen van de webshop Sooco.nl waar ze super duper veel sneakers verkopen, ook vind je er gewone schoenen. Ik mocht een paar uit kiezen en dat was wel even een opgave hoor. Uiteindelijk dacht ik “laten we een keertje voor zwart gaan”. Ik neig met sneakers altijd naar wit, grijs of andere kleuren en niet echt naar zwart. Maar deze puma basket sneakers vond ik zo leuk dat ik niet meer twijfelde en ze direct uit koos! Ook even wat anders met een wat dikkere zool trouwens! Je vind ze bij de dames schoenen, en ook nog in de kleur grijs wit!

En dus koos ik deze outfit uit op de schoenen! De grijze broek rolde ik wat om, gewoon om het wat speels te maken en het zonnetje scheen dus die enkels mochten best wel tevoorschijn komen. Daarbij trok ik eens een wit shirt aan! Alweer een wat ouder exemplaar maar nog steeds vind ik deze zo leuk met die wesp erop best wel stoer toch 🙂 Om het af te maken draag ik een vest, lekker warm en hij kan als het wat warmer is buiten prima als jas.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe sneakers en van de outfit hierbij?

Happy day allemaal! Liefs Annora

De sneakers in dit artikel heb ik gekregen.