Nail Polish | Big bazar Perfect touch

Bij de big bazar betaal je eigenlijk helemaal niet veel voor een nagellakje namelijk maar 1 euro! WOOT dat is niet veel toch :p En daarom ging ik direct voor 2 lakjes haha! Ik nam de kleuren 29 Follow me ( De meer lila kleur) en 27 utaupia (de meer roze kleur) mee! Deze swatch en review ik vandaag voor jullie!

Beide kleuren zijn natuurlijk en niet heel erg opvallend, hier hou ik zelf wel van en ik was dan ook benieuwd hoe de dekking zou zijn. En eigenlijk was ik best verbaasd ik had niet gedacht dat deze lakjes fijn zouden zijn! Maar dat zijn ze dus wel.

De dekking van follow me is iets minder goed dan de utaupia dit zie je ook als je goed naar de foto kijkt. maar aangezien de lak heel dun aanbrengt zijn 3 laagjes geen probleem en kan je er dus gewoon nog een laagje bij doen!

Ja ik vind ze fijn.
En hoe lang houden ze nu? Maximaal 3 dagen, meestal begint het na de 2e dag te chippen bij mij. maar hey voor een €1 is dat eigenlijk helemaal niet zo erg!

Je vindt de lakjes dus bij de big bazar in het perfect touch make up schap!
Wat vinden jullie van de kleurtjes ?

Fijne dag! XX Annora