Inspiratie | Zomerjurkjes!

Inspiratie, Zomerjurkjes, Look, style,

Op het moment dat ik dit artikel maak tik de regen tegen het raam aan en is het een druilerige dag (Edit: Het is nu weekend ik check het artikel nog ff en gelukkig schijnt de zon buiten <3). Maar ik denk eigenlijk wat kan ik doen om wat meer zomerse inspiratie in mijn hoofd te brengen. Mijn hoofd trekt de laatste tijd veel naar jurkjes toe, wellicht omdat ik elke dag wel om trouwjurk inspiratie zoek 😛 Maar ook gewone jurkjes begin ik als leuker te vinden!

Kijk je mee?


Ik liet me op Otto.nl inspireren bij de zomerjurkjes! En hieronder zie je eigenlijk allemaal verschillende exemplaren! Hier boven zie je een outfitje, ja deze outfit zou ik wel willen dragen zodra de zon weer eens gaat schijnen en de temperaturen het toe gaan laten! Eerst even kijken naar de wat kleur rijke en netjesse jurkjes!
Inspiratie, zomerjurkjes, style, 1310bynora

Zoals je ziet zitten er echt een paar bij die way uit men comfortzone gaan, maar stiekem vind ik ze heel leuk! Zoals het jurkje met de bloemen, een wat langer model echt een beetje zoals vroeger verbeeld ik me dan. Wat zou het leuk staan met een mooie tas en witte sneakers! Of streepjes, dat is ook een ding erg leuk en ook erg klassiek!

Zomerjurkjes, inspiratie, style

Dan wat neutralere jurkjes 1 kleur, comfortabel en niet te lang! Sweat jurkjes die natuurlijk heerlijk zitten en waar je alle kanten mee op kan! Ja deze modellen spreken mij aan en ja die zou ik wel aan doen van het zomer!

Inspiratie, zomerjurkjes, style

En dan natuurlijk kon het niet uit blijven, sportieve jurkjes 😉 Owyeah helemaal mijn ding. Op het feit na dat ik bijna nooit in een jurkje lopen zou ik deze toch stuk voor stuk wel in mijn kast willen hangen! Speels maar ook heel leuk! En dat salopetjurkje vroeger was ik echt een meisje die tuinbroeken droeg! Maar zo’n jurkje is ook leuk zeg een sportief shirt er onder of juist een heel netjes shirtje het kan allebei.

Genoeg zomerse inspiratie toch? Nu nog de zon en de warmte en dan kunnen we inslaan dames! Vorig jaar zomer heb ik soms al een jurkje aan gedaan, deze zomer wil ik dat nog veel vaker gaan doen :).

Welke jurkjes hebben jou voorkeur en heb je een favoriet uit deze collage’s?

Fijne dag allemaal! XX Annora