Throwbacks :)

Outfit, personalstyle, Annora Klappe, look

1310bynora, fashionblogger, personalstyle, look Fashion, blogger, 1310bynora, look Outfit, Flowy shorts, Look, blue, style Striped shirt, look, bomber jacket, outfit, style Smile, Annora, look, Style, fun Suit, look, fashion casual, style, primark, 1310bynora

Even terug naar MEI 2016! Ik had gewoon zin om even wat inspiratie op te doen op mijn eigen blog haha 😛 En dus ging ik tussen de looks van MEI kijken 🙂

Ineens dacht ik waarom deel ik dit niet even met jullie en geef ik jullie ook even een terug blik naar mei!

Het bloggen wordt anders de laatste tijd, je ziet het eigenlijk over al gebeuren op het internet en dat is normaal! Want als je iets al lang doet wordt het ook anders op een gegeven moment.

Ik hou nog steeds van bloggen en van inspiratie delen met jullie! Wel is het zo dat ik soms wat minder inspiratie heb :P. Daarbij niet elke dag zin heb om te bloggen misschien gewoon omdat ik ook ouder wordt en anders denk over dingen. En dus deel ik nu gewoon alleen dingen wanneer ik daar zin in heb en wanneer ik inspiratie heb om er lekker voor te gaan zitten! Men looks te bewerken en ze met jullie te delen. Soms wat meer beauty of life style maar meestal toch wel Fashion want daarin ben ik toch het meeste mij zelf :).

Wat vinden jullie eigenlijk van die veranderingen in het zogenaamde blogland? Als je er een beetje in zit dan heb je ze vast gemerkt.

Maar dus wou ik even mijn inspiratie met jullie delen. Best gek he dat ik inspiratie haal uit oude looks 😛 maar ergens vind ik dat gewoon leuk dusseh ik blijf dat lekker doen haha.

XX Annora