Come a bit sooner please.

Outfit, striped blouse, White sneakers, Fashion, blogger, 1310bynora


1310bynora, simple look, style, dress,Outfit, Statement scarf, black and white, sneakers, Personal style, 1310bynora Flowery shorts, summer look, outfit, simple, 1310bynora Yellow summer dress, style, look, 1310bynora, fashion, Black, outfit, personalstyle, 1310bynora H&M divided, Only sneakers,Summer outfit , 1310bynora, phone shots, huawei p8, styleStriped long shirt, summer outfit, 1310bynora, look, style, Levi's shorts, zinzi jewelry, look, style, outfit, fashion, 1310bynora,

Gewoon even kijken naar wat zomer looks, omdat ik zo toe ben aan de zomer 😛 Jemig wat een weertje is het telkens, gelukkig zitten er ook wat zonnige dagen tussen maar echt like for real. I NEED SUMMER.

Weer lekker in de korte broek, achter huis in de zon de beestjes lekker buiten liggen te zonnen. Geen jas aan en gewoon lekker een bruin kleurtje op je gezicht. Dus Come a bit sooner please, dear summer!

Happy FRIYAY allemaal! Vandaaag nog werken en dan lekker weekend whoooppp 😀

XX Annora