Outfit | White hoodie.

Outfit, White hoodie, style, personalstyle, black, sneakers, casual, 1310bynora

Outfit, White hoodie, style, personalstyle, black, sneakers, casual, 1310bynora Outfit, White hoodie, style, personalstyle, black, sneakers, casual, 1310bynora Outfit, White hoodie, style, personalstyle, black, sneakers, casual, 1310bynoraOutfit, White hoodie, style, personalstyle, black, sneakers, casual, 1310bynora Outfit, White hoodie, style, personalstyle, black, sneakers, casual, 1310bynora Outfit, White hoodie, style, personalstyle, black, sneakers, casual, 1310bynora Outfit, White hoodie, style, personalstyle, black, sneakers, casual, 1310bynora Outfit, White hoodie, style, personalstyle, black, sneakers, casual, 1310bynora Outfit, White hoodie, style, personalstyle, black, sneakers, casual, 1310bynora Outfit, White hoodie, style, personalstyle, black, sneakers, casual, 1310bynora

Wearing | Hoodie: C&A / Shirt: H&M / Leggings: Big bazar / Sneakers: H&M / Scarf: Primark / 

Eventjes wat foto’s zelf maken 😛 En dan loopt er de heletijd een kat in de weg of course hahaha!

Wel super lief hoor! Deze kleine meid of jongen komt hier geregeld bij ons in de tuin echt een lieverd is het en tja ze wou ook op de foto 😛 En natuurlijk wou ze aandacht en heb ik haar naar het foto’s maken nog even geknuffeld! Haha de outfit schoot ik dus even met een statiefje zelf 😛 In mijn White hoodie! Een nieuw item die ik in sale kocht bij de C&A super makkelijk om te combineren en natuurlijk lekker chill!

Wat vinden jullie van deze look?

XX Annora!