Outfit | Stripes on pretty places

view, nature, smile, stripes shirt, style

View, nature, grass, look, style, casual, stripes Zinzi watches, striped top h&M, look, stripes, whites, nature, view, look, fashion Nature, shoot, style, 1310bynora 1310bynora, fashion, portrait, look, style, stripes Details, stripes, zinzi watch, H&M top, 1310bynora, outfit, style, stripes, pretty places, style, look, 1310bynora, fashion, blue, stripes, Outfit, stripes, look, reebok, sneakers, White reebok sneakers, 1310bynora, outfit, style, personal style, fashion Outfit, 1310bynora, zinzi watches, stripes, Pretty places, stripes, look, style, 1310bynora

Wearing | Shirt: H&M mens / Jeans: WE Fashion / Sneakers: Reebok / Scarf: Local boutique / Watch: Zinzi* /

Stripes on pretty places! Het weekend zijn we even er op uitgegaan en we kwamen hier uit! een prachtig open veld met hier en daar een boompje:P. En dus gingen we maar even midden op het veld outfit foto’s maken!

Ik draag een mannen shirt van de H&M gecombineerd met een wat oudere jeans en sneakers 🙂 Daarbij een netjes sjaaltje die ik wel leuk vond om de look net even wat meer te geven!

Hebben jullie allemaal een goed weekend gehad? Hier was het echt een fijn weekend vriendlief was vrij en we hebben daar echt even van genoten yeey! Nu ik dit typ is het zondag avond en is men vriend ondertussen een film aan het uitkiezen op Netflix om te kijken haha!

Een fijne nieuwe week allemaal! XX Annora